Classic Mini's
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Categorieen

 

 

Geachte klanten en relaties,

Op dit moment zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen omtrent de veiligheid van onze medewerkers en klanten zo veel mogelijk te waarborgen en verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Wij zijn gewoon geopend en heten u van harte welkom, echter vragen wij u onderstaande richtlijnen op te volgen tijdens een bezoek aan ons bedrijf.

 

Bij vragen, advies, of het maken van een afspraak verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Verder verzoeken wij u zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

 

1:            • Heeft u of een van uw gezinsleden koorts? Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem telefonisch contact met ons op om samen te overleggen.
               • Bent u in een RIVM risicogebied geweest? Dan verzoeken wij vriendelijk onze garage de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
               • Heeft u of een van uw gezinsleden last van koorts of luchtwegklachten? Heeft u een afspraak of wilt u langs komen?

                 Dat is op dit moment geen verstandige keuze, neem telefonisch contact met ons op om dit samen te overleggen.

                 Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even, samen maken we dan afspraken over hoe verder.

 

2: Wij verzoeken alle bezoekers van ons bedrijf afstand te bewaren tot onze medewerkers en andere klanten binnen ons bedrijf van minimaal 1.5 meter.

 

3: Op dit moment halen en brengen wij niemand meer naar huis.

 

4: Onze wachtruimte is gesloten, waardoor er niet meer gewacht kan worden op reparaties aan uw auto.

 

5: Wij hebben onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag gehandhaafd zoals u van ons gewend bent.

    U kunt zoals gebruikelijk uw afspraak inplannen, het liefst telefonisch.

    

     Mochten er in de toekomst wijzigingen plaatsvinden in onze openingstijden zullen wij dit tijdig aankondigen.

 

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Autofirst Sjaak van den Bergh.

 

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Ethanol in uw classic Mini:

De traditionele brandstofnamen waar iedereen aan gewend is, zijn gewijzigd.

In de hele Europese Unie en andere landen worden nieuwe uniforme brandstofsymbolen geïntroduceerd, zoals E5 en E10 voor benzine.

Bij de benzine zijn er de varianten E5, E10 en E85.

De letter E verwijst naar ethanol en het cijfer naar het percentage ethanol dat de motor van het voertuig accepteert. E5 houdt dus in dat deze benzine maximaal 5% ethanol bevat; E10 benzine ondersteunt tot 10% ethanol; E85 benzine tot 85% ethanol.

  • Euro 95 heet voortaan E10.
  • Euro 98 krijgt de code E5.
  •  

Waarom is ethanol een probleem voor uw classic mini?

 

Door het ontbreken van lood in biobrandstoffen worden de kleppen niet goed gesmeerd.

Het gevolg is dat klassieke voertuigen het vermogen missen om efficiënt op milieuvriendelijke brandstofformules te rijden.

Ethanol zorgt daarbij voor extra problemen:

Ethanol breekt snel af, waardoor de brandstof octaan verliest, dit kan leiden tot kloppen, pingelen en een slecht startende motor.

Verder tast ethanol rubber aan, met alle risico’s voor pakkingen, slangen en afdichtingen en zorgt ethanol voor corrosie in de veelal stalen tanks van oldtimers.

Het vervuilt de tank en het brandstofsysteem met gomresten, wat leidt tot verstopte filters, injectoren en carburateurs.

Deze additieven bestrijden niet alleen de schadelijke effecten van ethanol, ze verhogen ook het octaangetal.

Om de negatieve effecten van ethanol tegen te gaan bieden wij een oplossingen aan:

Millers Oil VSPe Power Plus : Beschermt tegen ethanol corrosie, het inslaan van de klepzetels, voorkomt voorontsteking (pingelen), verhoogt het octaangetal, reinigt het brandstofsysteem en de injectoren

Xeramic multi benzine reiniger: Vuil, gom en vernis afzettingen worden grondig verwijderd.

Xeramic Brandstof Stabilisator en Conservering : Dit additief voorkomt het verkleuren en oxidatie van de brandstof, voorkomt roest en houdt het gehele brandstofsysteem schoon, resulterend in het gemakkelijker starten na de winterstalling en/of lang stilstaan.

Wynn’s Loodvervanger: Beschermt niet geharde klepzittingen tegen voortijdige slijtage als men loodvrije benzine gebruikt, verhindert de afbraak van de brandstof en verhindert de vorming van afzettingen in de tank en filter.

Voor zover niet anders aangegeven, heeft de koper na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. De koper heeft tevens het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan Classic Mini Center Brunssum kenbaar te maken dat hij zonder verplichte opgave van redenen de koopovereenkomst wenst te ontbinden en zijn bestelling wenst te retourneren. Koper heeft vanaf het moment dat hij zijn wens om te retourneren kenbaar maakt, 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Indien de koper van het herroepingsrecht gebruik wil maken dient deze het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de koper het product wenst te behouden. Gedurende deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De koper zal het product met alle geleverde toebehoren en, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Classic Mini Center Brunssum retourneren, volgens de door de door Classic Mini Center Brunssum aangegeven redelijke en duidelijke retourinstructies. Indien de koper gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de koper het product, binnen 14 dagen na ontvangst, conform de retourinstructies terug te sturen aan Classic Mini Center Brunssum. De koper is zelf verantwoordelijk voor de correcte retourzending in een deugdelijke verpakking. Classic Mini Center Brunssum raadt de koper uitdrukkelijk aan om een retourzending aangetekend, verzekerd en in een deugdelijke verpakking te versturen. Indien een retourzending vermist raakt, de ontvangst van de retourzending betwist wordt (bijvoorbeeld omdat geen geldige handtekening is geplaatst, of indien de zending zou zijn afgeleverd op een tijdstip dat het kantoor / magazijn niet open is, of de handtekening ontbreekt) of beschadigd raakt, dient de koper als afzender van de retourzending (voor wiens rekening en risico de retourzending plaatsvindt), de klachtenprocedure te starten bij de vervoerder en de vervoerder aan te spreken. Koper dient het verzendbewijs, met daarop vermeld de track & trace gegevens van de (aangetekende / verzekerde) retourzending, te bewaren, zodat hij de vervoerder aansprakelijk kan stellen indien de retourzending vermist of beschadigd raakt of de ontvangst van de retourzending betwist wordt.

De verzendkosten in verband met de retourzending van het product komen voor rekening van de koper. Bij ontbinding binnen de genoemde termijn zal Classic Mini Center Brunssum binnen 14 dagen nadat de bestelling retour is ontvangen het door de koper betaalde bedrag terugbetalen op de rekening waarmee het product is betaald.

De koper heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Modelformulier voor herroeping, dat de koper hier kan openen.

Modelformulier voor herroeping

Afdrukken
Dit formulier svp alleen invullen en terugzenden (dit mag ook per e-mail) als u de overeenkomst wilt herroepen.

Aan:

Classic Mini Center Brunssum
t.a.v. afdeling retouren
Haefland 15
6441 PA Brunssum
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik (als klant van Classic Mini Center Brunssum) deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:

Ordernummer:
Artikelnaam / artikelnamen (vermeld ook het aantal stuks):
Aankoopdatum:
Ontvangen op:
Naam klant:
Adres klant:
E-mailadres klant (gebruikt bij het plaatsen van de bestelling):

Handtekening van de klant (alleen verplicht wanneer dit document op papier wordt ingediend):

 

 

Datum inzending Modelformulier voor herroeping:

 

NB Mocht het artikel beschadigd of incompleet zijn, meld dit dan binnen 24 uur na ontvangst aan klantenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Uiteraard zoeken we dan, samen met u, naar een passende oplossing.

Mocht u het artikel om een andere reden willen retourneren, dan kan dit alleen:

indien het artikel compleet, in ongebruikte staat en onbeschadigd is;
binnen de zichttermijn van 14 dagen (zichttermijn);
in de onbeschadigde, originele (fabrieks)verpakking; en
met de pakbon (of de geprinte orderbevestiging waarin het ordernummer staat) bijgevoegd, zodat wij u eenvoudig kunnen identificeren als klant en we de retourprocedure zo snel mogelijk kunnen laten verlopen.
Kijk verder voor onze Algemene Voorwaarden en de Retour Policy (klik onderaan op de website op Algemene Voorwaarden en/of op Recht van retour).

Indien aan alle vier bovengenoemde voorwaarden is voldaan, kunt u het artikel retour sturen aan:

Classic Mini Center Brunssum
t.a.v. afdeling retouren
Haefland 15
6441 PA Brunssum

Wij raden u aan om een retourzending aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt te versturen, zodat u, indien er iets misgaat bij uw retourzending, de transporteur hierop kunt aanspreken. De retourzending is voor rekening en risico van u als koper. U dient het verzendbewijs van uw retourzending, met daarop vermeld de track & trace gegevens, te bewaren.

Uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van het product wordt vervolgens het aankoopbedrag retour overgemaakt (naar dezelfde rekening als waarvandaan de betaling van uw aankoop is verricht).

 

Ten slotte zouden we graag de reden van het retour sturen vernemen (svp keuze omcirkelen):

A) Ik heb me bedacht
B) Verkeerd product geleverd
C) Product is beschadigd
D) Product is incompleet
E) Anders, namelijk

 

 

Heeft u andere vragen over het product dan staat onze klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Classic Mini Center Brunssum

Classic Mini Center Brunssum respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Classic Mini Center Brunssum zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Classic Mini Center Brunssum gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij Classic Mini Center Brunssum zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij Classic Mini Center Brunssum een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Classic Mini Center Brunssum verkoopt uw gegevens niet Classic Mini Center Brunssum zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Classic Mini Center Brunssum gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Classic Mini Center Brunssum geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Classic Mini Center Brunssum, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Als het product op voorraad is wordt het de dag erop geleverd mits voor 13:00 besteld.

Producten besteld op zaterdag of zondag worden doorgaans dinsdag geleverd.

Producten die niet op voorraad zijn worden besteld bij onze leveranciers in Engeland.
Levertijden kunnen hierdoor in sommige gevallen oplopen tot enkele weken.

Subcategorieën

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla extensions.

Modules are small blocks of content that can be displayed in positions on a web page. The menus on this site are displayed in modules. The core of Joomla! includes 24 separate modules ranging from login to search to random images. Each module has a name that starts mod_ but when it displays it has a title. In the descriptions in this section, the titles are the same as the names.

Templates give your site its look and feel. They determine layout, colours, typefaces, graphics and other aspects of design that make your site unique. Your installation of Joomla comes prepackaged with three front end templates and two backend templates. Help

These are my photos from parks I have visited (I didn't take them, they are all from Wikimedia Commons).

This shows you how to make a simple image gallery using articles in com_content.

In each article put a thumbnail image before a "readmore" and the full size image after it. Set the article to Show Intro Text: Hide.

×

TOP